Bewindvoering

Binnen ons notariskantoor hebben wij een stichting die tot bewindvoerder kan worden benoemd: MOOK de Bewindvoerder. Een bewindvoerder komt in beeld als u uw eigen financiële belangen niet meer goed kunt behartigen. 

Wat is bewindvoering?
Als personen zelf niet meer kunnen beslissen over hun vermogen, door ziekte, een geestelijke beperking, een langdurig verblijf in het buitenland, of vanwege een bijzondere publieke functie, dan is bewindvoering de juiste vorm. Bewindvoering voorkomt dat anderen misbruik maken van de omstandigheden. De kantonrechter kan ons benoemen tot bewindvoerder. Stichting MOOK de Bewindvoerder behartigt dan uw belangen.

Bewindvoering op verzoek van bedrijven
Om belangenverstrengeling te voorkomen, kiezen sommige zorginstellingen en verpleeghuizen om de financiële zaken van cliënten niet te verzorgen. Deze tak wordt uitbesteed aan een bewindvoerder. Zo is objectiviteit verzekerd. 

MOOK de Bewindvoerder als uw bewindvoerder
Heeft u, of iemand in uw omgeving een bewindvoerder nodig? Wilt u als (zorg)instelling een objectieve partner voor de financiële administratie van uw cliënten? U bent bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en structurele kwaliteitscontroles van de Rechtbank, zijn wij expert op het gebied van bewindvoering. Neem contact op voor het maken van een afspraak.